detectingpeople.dk › Detektor › Bronzealder › Udenfor kategori
detectingpeople.dk
Udvid/Kollaps indhold Detecting People

Udvid/Kollaps indhold Bruger Info

Velkommen Gæst

Hvem er hvor: 1 Gæster

Detektor › Bronzealder › Udenfor kategori

Hjem

Nyeste fund
/

kommentarer

Mest sete
/

bedømte


 DetektorBronzealder › Udenfor kategori 
114 billeder på 8 side(r) 1 2 34 5 6 7 8  


12. Februar 2014 kl. 19:14
bronzering - kan nogen hjælpe med datering ??
aavild

Bronzealder
Udenfor kategori
bronzering - kan nogen hjælpe med datering ??


02. Februar 2014 kl. 22:46
Bronzedel
MogensC

Bronzealder
Udenfor kategori
Kan det være et brudstykke fra en bronzering ?.


23. December 2013 kl. 19:53
Opdateret med mål og i dagslys!
cannonfodderDK

Bronzealder
Udenfor kategori
Blot lige en opdatering af tidligere uploadet fund. I må bære over med jeg ikke hittede ud af at rette billedet i tidligere post. Men her en collage over samtlige fragmenter fundet af grav/depot fund. God jul til jer alle og rigtig godt fundrig nytår!


23. December 2013 kl. 05:20
Bronzealder grav/depotfund
cannonfodderDK

Bronzealder
Udenfor kategori
Var afsted på tur i det skønne vejr idag. Og undervejs fra A-B besluttede jeg(vi) os til at skifte lidt kurs.. Et fornuftig valg. Disse er lidt af det der dukkede op. Bedre billeder bliver lavet imorgen. Men bronzealder uden tvivl. Fragmenter af armring(tror jeg), del af bladet fra en kniv, og flot ornamenteret fragment af ?


01. Oktober 2013 kl. 16:33
Bronzealder???
tommy

Bronzealder
Udenfor kategori
Fandt dette lille stykke forleden, der jo umiddelbart ligner noget bronzealder. På bagsiden er der en tap og noget, der ligner keramik. Nogen forslag til ID?


27. September 2013 kl. 02:40
Dragtnål Fra Bronzealderen
KennethV

Bronzealder
Udenfor kategori
År 800-500 før Kristus


21. September 2013 kl. 02:46
Hvad har jeg fundet?
farkbk

Bronzealder
Udenfor kategori
Fundet på dagens tur på lokalitet med bl.a. bronzealder.

Kan det evt være en havareret nål med spiraloprulninger. Kunne evt. være den del, jeg har afgrænset med rødt på billedet...14. September 2013 kl. 01:46
til Bechmann
Nordulf

Bronzealder
Udenfor kategori
Billede fra Berlin museum.


10. September 2013 kl. 01:38
Romersk statuette Apollon
brian bejs

Bronzealder
Udenfor kategori
Et fund som museet mener kunne være unikt og som ved en fejl skulle have været med i en udstilling i det midtjyske
Museet´s tekst som følger:
"Det mest usædvanlige og det måske mest sjældne fund kan være dette bronzehoved med strålekrans.
Det stammer fra en statuette og man kan drømme om at finde resten.
Indtil specialisterne har udtalt sig, gætter vi ud fra den omgivende strålekrans på, at der er tale om en statuette af Apollon, der af romerne bl.a. knyttedes til lyset og solen.
Små romerske bronzestatuetter er sjældne, men forekommer dog af og til på romerske bopladser.
Vi har dog endnu ikke fundet en statuette fra Danmark eller udland, der ligner dette fund" :-)07. September 2013 kl. 21:51
Halv Skytisk Ørering
Dennis Maigaard

Bronzealder
Udenfor kategori
Ja så dukkede der en til op fra samme mark som min bror fandt hans... :-D


05. September 2013 kl. 04:05
Skytisk ørering
DanielM

Bronzealder
Udenfor kategori
Denne ørering er i følge museet en skytisk ørering som er meget sjælden på vores bredegrader. Ærkeologen på museet er sikker på at den bliver erklæret danefæ. den er fundet samme sted som celten jeg fandt i går


29. Juni 2013 kl. 04:36
ODF/PLC
Lukas

Bronzealder
Udenfor kategori
Døllemejsel udstillet på
Holbæk Museum. Fundet på Orø.27. Juni 2013 kl. 13:55
Frisk fra den Danske muld.
Albertsen

Bronzealder
Udenfor kategori27. Juni 2013 kl. 13:50
Edsringe. Dejligt Guld fund.
Hans Henrik

Bronzealder
Udenfor kategori
Billeder af de smukke edsringe som jeg fandt sammen med min Nevø. Stor oplevelse at finde sådanne ringe. Man ryster og bliver vildt glad, når man ser de kommer op af den danske muld. Det var en af de største oplevelser i mit liv. Jeg har virkelig haft svært ved at tro på, at det er os som har fundet disse smukke ringe. Christian fandt den nederst til højre. Jeg fandt de 3 andre. Vildt heldigt. :-)


27. Juni 2013 kl. 13:47
Edsringe. Dette er den Første som jeg fandt.
Hans Henrik

Bronzealder
Udenfor kategori
Fandt disse dejlige edsringe sammen med min Nevø Christian. Det er en helt vild oplevelse af finde sådanne ringe. Vores drøm er gået i opfyldelse. Fandt først en hver, den ene dag. Dagen efter fandt jeg to mere. Bare helt vildt og en dejlig oplevelse.


27. Juni 2013 kl. 13:42
Edsring
Albertsen

Bronzealder
Udenfor kategori
Det helt ufatteligt. Tirsdag sidste uge var min onkel og jeg ude på en af vores marker, på en lille aftentur. Som vi jo så tit er, vi havde bare aldrig drømt om at vores fund den aften. Skulle blive vores livs fund. Vi søger rundt, min onkels detektor driller lidt. Pludselig får han et svingende signal, og beder mig komme og tjekke med min detektor for at se hvad den giver af signal. Den giver rigtigt godt signal, han sætter spaden i jorden og siger i sjov ” Det er sku nok en guldring ” og hvad kommer der frem da han vender jordklumpen en skinnende edsring i det pureste guld.
For pokker da, vi er begge helt lamslåede. Vi vender og drejer ringen flere gange, for at sikre os at vi ikke drømmer. Vi er faktisk så lamslåede at vi bliver enige om at kører hjem og få ro på nerverne, og så søge videre næste dag. Min onkel går mod bilen, og jeg går tilbage efter min detektor. Men, jeg skal da lige søge ned til bilen. Og en lille meter fra hvor den første ring blev fundet, får jeg et meget svagt jernsignal. Den skal prøves tænker jeg, og gravet bliver der. Kan ikke rigtigt finde noget. Søger rundt i hullet med pinpointeren, og længere fremme hvor jeg ikke har fået fjernet alt jorden går den helt amok. Jeg vender lige jorden med hånden, og hvad falder der ud. Tro det eller ej, endnu en skinnende edsring i det pureste guld har set dagens lys. Amen altså, jeg slår alle rekorderne i 100 meter løb ned mod bilen for at vise onkel og lillebror at jeg også har fundet en. Vi forstår det slet ikke, tror ikke rigtigt det er gået op for os at det faktisk er guld vi har fundet.
Ringende bliver afleveret på museet den efterfølgende dag, og vi kører fluks ud og ser om vores held er opbrugt. Men, 5 minutter inde i søgningen dukker endnu en ring op hvor min onkel står blot 1 meter fra hvor de 2 andre er fundet. Vi sunder os lidt igen, onkel går lige 2 skridt frem. Og bum, en 4 ring er fundet. Museet bliver kontaktet, og de kommer og måler ind på gps hvor fundene er gjort.
Tilbage står nu 2 ekstremt stolte mænd med deres livs detektor fund i bagagen. Det er 2 dage vi aldrig kommer til at glemme.


Udvid/Kollaps indhold Se her

Video

Bifrost 2010

Bifrost 2010

Udvid/Kollaps indhold Album links

Udvid/Kollaps indhold Seneste forumindlæg

Udvid/Kollaps indhold Leksikon

Udvid/Kollaps indhold Dagen i dag i historien